Het bedrijf van de laserpen

Dec 03 2016 16:20:50

Deze rode laserpen heeft een handvat verbonden voor eenvoudig transport ook. Wikkel het rond je pols wanneer klimmen of te hebben in bereiken maar nog steeds houd je handen vrij. Als u de soort goedkoop bouwen negeren kunt deze laserpen heeft geweldige functies, maar net als enkele anderen de schakelaar op de mijne brak na slechts een paar dagen. De extra ster is omdat het bedrijf zeer ontvankelijk was en bood uit te zenden mij een vervanger. Mijne brak kort na aankoop met slechts een paar toepassingen, en ik was met behulp van het midden in de nacht. Deze rode laser is vrij kwetsbaar en niet waarschijnlijk om te overleven van een daling. Dus props aan het bedrijf voor probeert te maken het goed, maar hoewel ik graag gezien dat de functies die het gewoon niet goed genoeg om te vervangen, met name voor de prijs was.

De vervanging werkt goed, en ik ben onder de indruk van de klantenservice van dit bedrijf. Bedankt voor het herstellen van mijn geloof in klantenservice! Van stroomuitval, kamer storingen, wandel-, en camping, zelfs naar gewoon navigeren onverlichte opritten midden in de nacht. De blauwe laserpen heeft een geanodiseerd aluminium body en een robuuste, militaire-grade ontwerp dat weer en slijtage weerstaat. Het vereist drie AAA-batterijen, die zijn niet inbegrepen, maar zijn gemakkelijk te wijzigen. Ik ben niet van plan om het rond te gooien, maar ik denk dat als ik het liet, het het helemaal niet hinderen. Het zal zeker gaan met mij dit camping zomer. Als je wilde kon het ook worden opgeslagen met de magnetische einde. Zij moeten de machtsknoop verplaatsen naar de andere kant. De verkopers snel gereageerd op mijn bericht en vervangen, kosteloos, onmiddellijk.

10000mW laserpen

Het ontwerp van aluminium houdt deze 10000mW laserpen sturdy. Mijn favoriete lasers zijn de rode degenen aan de kant. Ze flash en zijn perfect te gebruiken als een elektrische weg flare. Ik hou van dat het wordt gemagnetiseerde, oorzaak we veel gaan kamperen en dit is perfect voor opknoping op de tentstokken, aan de kant van uw camper kunt koppelen. Hij heeft het toen hij heeft gewerkt aan zijn kamer en houdt van het feit dat het magnetische gebruikt. Hij houdt het zo veel dat nu houdt hij het in zijn auto, alleen in het geval van het leger.

Ik probeer moet eerder proactief dan reactief, en dit is een goede stap in die richting. Het is zeer licht van gewicht maar voelt zeer duurzaam, gemaakt van een combinatie van aluminium en kunststof! Ik kan niet geloven hoe krachtig de laser modules zijn! Het is een behoorlijke omvang maar niet te zwaar of omvangrijke helemaal. Ik moest het voorjaar vis uit en verplaats het zodat het weer niet zou gebeuren. Het werkt nu zoals het had recht uit de doos! Ik krijg niet de revisoren die zeggen dat het goedkoop is gemaakt. De magneet maakt het leuk om de plaats van de rode laser in de auto, koelkast of popcorn maker, net als wij, tijdens een film in onze theater-kamer! Na het doorvoeren van mijn origineel overzicht, het bedrijf reageerde snel om te verzenden me een vervanging (voor mijn eerste bestelling die had een losse verbinding veroorzakend het om te gaan in- en uitschakelen willekeurig).

Magneet op base is sterk en houdt dat het goed zelfs vrijdragend uit 90 graden. Kunststof velg lijkt te draaien van een waterdichte rond het hoofd van de blauwe laserpen en ik dacht dat het de lichtbundel gericht maar het doet niet. Net realiseerde gisteravond de base heeft een magneet en prachtig zal vasthouden aan iets metalen (zoals de koelkast.) Ze waren hoffelijk en ging de extra mijl. Het product zelf schijnt goed te werken en is ideaal voor gebruik in het leger in de kamer. Één in mijn vrouw kamer en één in de mijne. Dat was een bonus - volledig gemist die functie. Ik heb een paar andere rode laserpennen. Ze zijn ok, maar dit is GROOT voor de prijs.

Ik zal laserpen kopen na het lezen van vele positieve beoordelingen en aanbevelingen. Mijn zoektocht naar een duurzame, betrouwbare en zeer krachtige laserpen tegen een redelijke prijs is gekomen om een einde. Het was gewoon zoals geadverteerd! Ik houden terugkomend voor meer; Ik heb gekocht drie, en ik zal het kopen van een vierde binnenkort. Zij zou recht ook. Ik moet iets dat langer dan een paar uur duren zal. Deze laser heeft genoeg output te zien mijn vee op een 1/8 van een MIJL of beter. Na het plaatsen van de batterijen en draaien op, was ik weg geblazen met alle niet-standaard functies. Het komt met de krachtige lichtbundel en wit laser verlichting, hoewel de rode LEDs niet op de mijne knippert doen zoals aangegeven in de instructies.