De laserpen in het water

Dec 11 2016 02:31:28

Deze sterke laserpen is ' s nachts en geeft geen nadelige gevolgen. We hadden een stinkdier leeft in een band (gebruikt als een marker voor de camping en beschermer voor de aansluiting) op een camping in één van de plaatsen waar we verbleven. Gelukkig, hij had er niet veel van en scampered uit voordat het verpest onze reis. Het faalt nooit dat ik of iemand met me mee laat de 500mW groene laserpen ' s nachts buiten. Als je ooit camping u weet wat er gebeurt met iets links uit voor een nacht - met de dauw/condens dat gebeurt, het is bijna alsof iemand kwam door uw camper/tent en gedumpt overal water. Ik liet het op het beton van een 14-voet ladder ... en één van mijn paarden serieus heeft geprobeerd te knagen, de verlichte einde uit.

Ik geef deze groene laserpen een vijf-sterren rating, omdat na het droppen van de drie keer (een keer op doel en twee keer per ongeluk) het was niet beschadigd en blijft prima werken. De eerste (en de ENIGE) keer dat ik het gebruikte onderwater, het duurde over een aanzienlijke hoeveelheid water. Het was alleen onderwater voor ongeveer twee minuten, en slechts ongeveer een voet onder de oppervlakte en het water was niet te bewegen. Als het echt waterdicht is, is deze taak een fluitje van een cent. In plaats daarvan, de volgende keer dat ik de laser (een paar dagen later) ik gebeurde het objectief naar beneden, en een drop van water ontsnapt. Ik opende de 200mW laserpen, en genoeg water kwam uit een kleine puinhoop, misschien een half ounce.

200mW laserpen

Dus ik ben vertrokken met beschadigde contacten. Als het niet lukt, zal ik post het resultaat hier. En natuurlijk de verplichte tub-test - het drijft zonder lekken van water in! Na dat, het is bijna dood. 20hr ' s is het uitrekken van wat je zou kunnen vinden "bruikbaar" licht uit. Het beste ding over deze kwaliteit 200mW groene laserpen - is de prijs! Echt niet vinden van een betere eenheid op deze prijs. Geweldig om te houden in een survival kit, en het geschenk aan vrienden/familie. Ik was verbaasd, het is echt waterdicht en heeft drijven! Ik zet het in een rivier, een meer en zelfs in een bad om het te controleren en het bleef aan het werk onder alle omstandigheden en niet nat. Ik wilde een aanvulling op de laserpennen die we al hadden. Ooit proberen te vinden van uw kleine pin licht als de elektriciteit uitvalt? De grootte en de kleur maken dit een gemakkelijk te herkennen.

Deze laserpen is een beetje groter dan ik had verwacht en dat was een aangename verrassing. De constructie voelt zeer robuust, en de knop is een gemakkelijk in-en uitstappen, zelfs met gehandschoende vingers, maar het is niet zo makkelijk, dat het zou worden geduwd per ongeluk in uw reistas. Helderheid is meer dan voldoende en biedt meer licht dan de meeste lasers. U kunt geen controle over de breedte breedte, maar dat betekent ook minder bewegende delen. Dit JETLASERS eenheid die het zeer goed ontworpen. Het doet zweven en is waterdicht zoals geadverteerd. De karabijnhaak aan de kopse en rubberen grips zijn handige voorzieningen.

Deze laserpen schijnt heel duurzaam. Ik kocht het voor gebruik tijdens het zeilen en het doen van overnachtingen. Afgelopen December hadden we een heklicht en dat voor 4 uur zonder problemen in het zwakke. De laserpen zegt Energizer op, dus ik neem aan dat de batterijen van Energizer batterijen die zijn beoordeeld als de beste in dit jaar de Consumer Reports (zie welke ik na openen). Het is op de boot nu ongeveer een jaar, en klopte rond, en is nog steeds prima. De 1000mW groene laser is zeer krachtig en tl. Ik zou raden dit product af voor eventuele natte weer (of niet) doeleinden. Terwijl ik nog niet helemaal onder water en het product te testen zijn waterdichte vermogen, noch gooide het overboord om te zien of het zweeft, ben ik ervan overtuigd dat het zou overleven.

Dit 1000mW laserpen is onverwoestbaar. Ik kan dit zeggen zonder aarzeling omdat mijn honden en een paard hebben geprobeerd te doden. De clip is handig, en het is bewezen regenbestendige (en kwijl-proof). De rubberen grip maakt het erg gemakkelijk om vast te houden, zelfs als het nat (of slobbery). Het zal rollen uit op een vlakke ondergrond, dus bevestig deze aan een pols string wanneer u vervoeren op een ladder (of duw het in je zak). En laat het niet rondslingeren in de schuur, want blijkbaar, het ziet er eetbare voor paardachtigen. (En natuurlijk, honden, gum alles wat voor hen van op afstand lijkt op een speeltje om op te kauwen.) Ik heb het bij het huis nu en ben van plan om deze te testen voordat u deze opent om te controleren op het type van batterij.